banner1

Joomla Prepaid Onderhoudscontract

 

seo-web-design-tools-new-300x300Webdesign-Totaal bied tegen gereduceerde uurloon een PREPAID onderhoudscontract aan.
De werkzaamheden die wij daarvoor uitvoeren heeft geen limieten, u heeft simpelweg uren ingekocht, en u kunt kiezen waarvoor u het gebruikt, Automatisch gebruiken wij aan aantal minuten / uren om uw website te onderhouden zoals: updaten van Joomla versies (beveiliging updates) en alle geïnstalleerde modules.
Let op.... Migratie naar een andere versie van Joomla, bijvoorbeeld van joomla 2.5 naar 3.5 behoord niet bij het service contract, daar dit een migratie is.
Meeste updates zijn gratis te verkrijgen, maar er bestaan ook betaalde (commerciële) modules die op uw website zijn geïnstalleerd, deze zullen na overleg met u geïnstalleerd worden en apart berekend worden via een factuur.

Voorbeelden wat wij doen in het service contract:

  • punktor1-blue Updaten van Joomla core beveiliging versies (bijv. joomla 2.5.23 naar Joomla 2.5.24, of joomla 3.3.2 naar Joomla 3.3.3).
  • punktor1-blue Updaten van geïnstalleerde Joomla modules ( commerciële modules worden in overleg uitgevoerd omdat deze aangekocht moeten worden).
  • punktor1-blue Het maken van een maandelijkse back-ups, zowel database, Email accounts en alle bestanden aanwezig op de server.
  • punktor1-blueOnderhoud van Joomla website.
  • punktor1-blueAanpassen van content (inhoud) en afbeeldingen van uw joomla website.
  • punktor1-blueVerder kunnen uw overige wensen ook in deze uren verwerkt worden.

Joomla onderhoud.

Joomla is op zichzelf een goed en veilig systeem, Wel een voorwaarde is om de website up to date te houden met de laatste updates, zowel de core van Joomla, modules, templates en de componenten.
Mijn ervaring inmiddels is zolang de website goed draait zal niemand het onderhoud uitvoeren, pas als er vreemde zaken op de website gebeuren trekt men aan de bel….. en is men over het algemeen verbaast dat de site niet meer functioneert of zelfs gehackt is… onderhoud is essentieel en daarom van groot belang, dit wordt enorm onderschat.
Immers….. uw koffieset automaat, wasmachine en auto hebben ook regelmatig onderhoud nodig, geen olie in de motor is vragen om problemen…. Nooit ontkalken verkort de levensduur drastisch, Dat snapt iedereen…. Zo is het ook met elke website van welk type dan ook.
Een van de voorwaarden om je website echt veilig te houden, is dat je software, zowel Joomla zelf als alle extensies, up-to-date gehouden worden. Ik begrijp dat je geen tijd (en zin) hebt om iedere paar dagen te controleren of er nieuwe versies uitgekomen zijn en dat is met mijn onderhoudscontract ook niet nodig. Voor een vast bedrag per jaar zorg ik voor:

Het aanpassen van je Joomla website.

Wil je iets veranderen aan je website, een pagina of nieuwsberichten toevoegen? In het Joomla-systeem kun je dit natuurlijk eenvoudig zelf. Maar jij wilt je bezig houden met je bedrijf en niet met je website. Ik kan deze taak ook op mij nemen. Alles binnen hetzelfde onderhoudscontract en zonder verrassende facturen achteraf! Indien de uren bijna op zijn krijgt u van ons een berichtje of u uw servicecontract wilt verlengen.

Joomla backups voor de zekerheid.

Natuurlijk kunnen wij nooit 100% garanderen dat er niets mis kan gaan met je website. (dat kan namelijk niemand) Door verschillende omstandigheden kan het zijn dat je een back-up nodig hebt. Elke maand maak ik een complete back-up van alle bestanden op de server, inclusief de database en alle instellingen die op het moment van de back-up zijn ingesteld.
Maar wat gebeurt er als je website gehackt wordt, dan zou het kunnen dat je geen toegang meer hebt tot je back-ups. Daarom is het aan te raden om de back-ups extern op te slaan. Voor de zekerheid sla ik alle back-ups op in mijn Dropbox. De regelmaat van back-ups maken is afhankelijk van de activiteit op je website. In overleg laat ik de back-ups maandelijks automatisch draaien. Maar u kunt ook kiezen voor een wekelijkse of zelfs een dagelijkse back-up.

Updates van Joomla en extensies.

Om de paar weken komt er een nieuwe Joomla-release. Deze releases bevatten naast nieuwe mogelijkheden en opgeloste foutjes (bugfixes) ook veiligheidsverbeteringen. Ditzelfde geldt voor de extensies die op de website geïnstalleerd zijn. Het is dus van het grootste belang dat jouw website up-to-date blijft.

Voor de prijzen klik hier!

 

 

 

 

 

banner4
­